המורה לאמנות לשעבר תיאלץ להרשם כעבריינית מין. ארבעת התלמידים – שלושה היו רשומים בביה"ס שבו לימדה ואחד אחר מביה"ס במחוז הסמוך איסט פוינסט – טענו כי היחסים החלו כששלחה אליהם הודעות ותמונות מיניות.
רשויות מסרו כי רק אחד מהתלמידים היה קטין, אך גולין טענה כי היתה משוכנעת כי הוא בן 18 וכי רק מאוחר יותר למדה כי הוא "הרבה יותר צעיר מכפי שאמר לי". התובעים טענו כי גולין הזמינה תלמידים לביתה שבג'ונסבורו למטרת יחסי מין בין החודשים ינואר לאפריל 2016.
באחד המקרים, היא אספה למכוניתה את אחד הנערים בכיתתה והביאה אותו לביתה, שם קיימו יחסי מין ואז הסיעה אותו בחזרה לביה"ס. משיחות עם התלמידים המעורבים למדו החוקרים כי המורה בת ה-26 קיימה יחסי מין עם אחד התלמידים באותו היום שבו הביאה לדירתה תלמיד אחר. גולין נעצרה בספטמבר 2017 לאחר שלמנהל ביה"ס נודע על המעשים והיא הודתה בהם.