כוכבת "סקס והעיר הגדולה", שרה ג'סיקה פארקר, נמצאת כעת בעין סערת הטיפים שמתחוללת בניו יורק כאשר הכומר אל שארפטון ואחרים מתנגדים למדיניות שהכוכבת מנסה לקדם.
פארקר ושארפטון
כזכור, לפני כחודשיים שלחה ג'סיקה פארקר, יחד עם עוד עשרות שחקניות כגון ריס וויטרספון ונטלי פורטמן, מכתב למושל של מדינת ניו יורק ודרשו את ביטול מדיניות הטיפים הנהוגה במסעדות מכיוון שזה מביא לטענתן להתעללות במלצריות שלעיתים נתונות להשפלות מצד לקוחות. הן דרשו להנהיג שכר מינימום של 15 דולר לשעה עבור המלצרים.
עם ריס וויטרספון. עשרות שחקניות שלחו מכתב למושל ניו יורק בו ביקשו לבטל את מדיניות הטיפים
היא כנראה לא צפתה שהנושא יהפוך לעניין של גזע, כאשר פעילים רבים בקהילה השחורה בניו יורק טוענים כי ביטול הטיפים יפגע בקהילה השחורה. "ביטול הטיפים יפגע בקהילות עם צבע" אמר הכומר ג'ון פוי, שמארגן הפגנה נגד ביטול הטיפים ליום שבת הקרוב "מסעדות שנמצאות בשכונות מספקות עבודות טובות עבור אנשינו, והם מרווחים בהן הרבה יותר מ-15 דולר לשעה".