הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה
חברת רכבי היוקרה רולס רויס מראה גרפי מכירות הנמצאים בעלייה
לרוכשי רכבי ההיי אנד לא כל כך אכפת אם במחיר הרכב יגולם גם מס אימתני: הם ממשיכים להזמין ולרכוש, ואף מגלים יצירתיות בבקשות המיוחדות

נראה כי למרות יציאת בריטניה מהאיחוד האירופי, ואמירותיו של טראמפ על מכסי המגן שיוטלו על מכוניות שיובאו מהאיחוד, בחברת רולס רויס העסקים כרגיל, וזה למרות שמרכזה נמצא באזור הכפרי הדרום אנגלי, קרוב לעיר הקתדרלה של צ'יצ'סטר. למעשה, זה המקום היחיד בעולם בו עומלים על כלי הרכב היוקרתיים שאתם מכירים.


הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים


טלטלות כלכליות לא משפיעות עליה. רולס רויס (צילום: shutterstock.com)


כל רכיבי מכוניות נעשים במפעל הזה, פרט למנועים ולמסגרות. המפעל מעסיק 1800 עובדים מכמעט 60 לאומים שונים, מצוות התכנון ועד המהנדסים או צוות התקשורת. החברה נמצאת היום בבעלת BMW ומייצרת בשנה כארבעת אלפים כלי רכב. פנטום, שעליו תג מחיר קמעונאי של 500 אלף דולרים, הוא ספינת הדגל, בעוד הנמצכר ביותר הוא קוליאן, SUV, גם גג נפתח ומתקפל, שהושק בחודש מאי האחרון כתוספת החדשה של החברה.

ארצות הברית היא שוק הייצוא הגדול ביותר של החברה, ואחריה סין. בשנה שעברה, שליש מכלל העמלות היו ללקוחות צפון אמריקה, כולל קנדה, ועד שהמכוניות מגיעות - יש זמן המתנה של חמישה חודשים עד שנה. בחודש שעבר, למרות כל התנדנדויות הפוליטיות-כלכליות, חלה עלייה של 13 אחוזים במכירות הגלובליות של כלי הרכב הללו, לעומת התקופה המקבילה דאשתקד.

"זה מאוד מעודד", אמר מנכ"ל החברה טורסטן מולר אוטווס. "זוהי עדות לצוות המיומן והמקצועי שלנו, וגם מדגיש את האמון והנאמנות של הלקוחות בכל העולם", הוא מוסיף. במשרד עצמו יש צוות חניכות, עם תוכנית המתמקדת בכך: כח עבודה צעיר שגילו הממוצע עומד על 34, 80 אחוזים מהם מהאזור. הם שולטים בעבודות כמו סיבים אופטיים לגגות הפנימיים המשכפלים את מראה הכוכבים בלילה.

ישנם דברים שהחברה מעדיפה שלים דגש על עבודה רובוטית לגביהם, כולל נגיעות מיוחדות לגימור כמו צבע אם הפנינה או שימוש ביהלומים למיניהם, ויתכן שזה אחד הגורמים לכך שהמהלומות הכלכליות לחברות המייצאות מרכולת לארה"ב לא נפגעת מהם.




50% לא
50% כן
?האם הכתבה עניינה אותך
YOU MIGHT ALSO LIKE