
הכניסה לפארק (צילום: Shutterstock)
אך כעת, עם שליטה על 80% מהשריפה, הוחלט לפתוח את הפארק ביום שלישי הקרוב, ה-14 באוגוסט, בשעה 9:00 בבוקר. "Mariposa Grove", יער עצי הסקויה הגדול בפארק, ייפתח כבר ביום שני. כזכור, אזור זה עבר שיפוץ נרחב בשלוש השנים האחרונות ונפתח מחדש רק בחודש יוני, שבועות בודדים לפני שהשריפה החלה.
הלהבות הקטלניות שגרמו לסגירת הפארק (צילום: CalFire)
"חשוב שהמטיילים ידעו שהאש עדיין פעילה וישנו עשן באזור. לכן מומלץ לנהוג בזהירות. יתכן שכבישים מסוימים ייסגרו בהתאם להוראות מערך הכיבוי והנסיבות בשטח", כתבה הנהלת הפארק אתמול. עד כה נשרפו כ-100 אלף אקר, שטח עצום השווה ל-150 מייל רבוע.
כעת מקווים בפארק כי יצליחו למשוך מספר רב של מבקרים מתוך כוונה להשלים במעט את החוסרים מהחודש האחרון. חשוב לציין, מדובר בחודשי הקיץ שהם המתויירים ביותר באופן כללי, ובמיוחד כך בפארקים הלאומיים.