שוטרי מחוז פולק בפלורידה קיבלו הודעה על אישה בת 41 המחזיקה בסמים לא חוקיים וגילו שאותה אישה עובדת במשטרת המחוז מאז הייתה בת 17. גוונדולין לאורי עבדה במספר תפקידים כולל כ"מתאמת רישומים" כפי שציינה בפרופיל הלינקדאין שלה וגם בסיוע לשוטרים מתלמדים בתחנה שלה.
גוונדולין לאורי מתוך פרופיל הלינקדאין שלה
היא בטח לא חשבה שיום יבוא ושוטרים מהתחנה שלה יעצרו אך זה מה שקרה לאחר שכלב משטרה סייע במציאת הסם הלא חוקי מת' ברכבה של לאורי שהתחנה הבאה שלה הייתה תא המעצר בכלא של מחוז קאונטי. היא שוחררה בערבות של 1,500 דולר אך כמובן שלמשטרה היא כבר לא תחזור, לא כעובדת בכל מקרה.
הצרות שלה לא נגמרו שם כאשר מעצרה הוביל את השוטרים לבן זוגה, גבר בן 36 עם עבר פלילי עשיר שגם ברשותו נמצא מת' בנוסף למחטים וכמות קטנה של מריחואנה, הכול שמור בתוך קופסה שהוחבאה בשירותים של החבר, ג'רמי אוונס.
תמונת המעצר עם החבר לו היה עוד לפני כן עבר פלילי עשיר מאוד של גניבות ועבירות סמים (צילום: משטרת מחוז פולק)
המשטרה האשימה אותו באחזקת מת' וגם בהזנחה של שלושת ילדיו מכיוון שלפי המשטרה הם יכלו בקלות למצוא את הקופסה ובכך אוונס העמיד אותם בסכנה גדולה.