הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה
פרארי מפתיעה: גם דגמים חדשים, גם רווחים גדולים
החברה, שתכננה במקור לעמוד ביעד שהציב מרצ'יונה, הבוס שהלך לעולמו, מציבה עתה יעד חדש ושאפתני לאור הדגמים החדשים שהציגה

זה כנראה לא היה מתוכנן עבור חגי ישראל, אבל נראה כהפתעה משמחת שנוחתת בדיוק לתחילת השנה, אם אתם יכולים להרשות לעצמכם: פרארי מתכננת להוציא 15 דגמים חדשים, ביניהם דגמים היברידיים ומהדורות מיוחדות כמו ליבה כפולה, עד שנת 2022.


הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים


15 דגמים חדשים ורווחים צפויים שמפתיעים. פרארי (צילום: shutterstock.com)


בין הדגמים שהציגה היום היו MonzaSP1 ו-SP2 , עליהם נאמר כי מדובר בדגמי המכוניות החזקים ביותר בכל הזמנים עם מנוע 810 כוח סוס היכול להגיע מאפס ל-62 MPV ב-2.9 שניות. המונזה לא מגיעה עם גג או שמשה קדמית, כן כן – מה שאתם קוראים. במקום זאת הנהג יישב במקום שמעוצב כמו זה של התא המוכר ממירוצי פורמולה 1. פרארי מסרה כי יהיה מגן רוח וירטואלי מאחורי לוח המחוונים.

לתוכניות שפורסמו יש כמובן השלכות כלכליות: עתה החברה עוברת לתחום רווחי ליבה המכוונים לאזור 2.1-2.3 מיליארדי דולרים ב-2022, ולא שני מיליארד דולרים כפי שקבע הבוס המנוח של החברה, סרג'יו מרצ'יונה. יורשו ביקש להדגיש שהחברה בהחלט יכולה לשמור על צמיחה חזקה.

"זוהי תוכנית שאפתנית אבל אפשרית", אמר לואיס קמילרי מהמשרדים בריטליה. מניות החברה היו יציבות עם פרסום הדברים. זאת, לאחר מותו הפתאומי של מרצ'יונה בחודש יולי, שזעזע את המשקיעים, שציפו שיישאר ליד ההגה לפחות עד שנת 2021.

מרצ'יונה מיקם את פיאט קרייזלר כמותג מותרות ולא כעוד רכב, מה ששימח את המשקיעים. קמילרי, שעומל עתה על יציבות יצרנית הרכב, ביקש להרגיע את חששות המשקיעים באומרו כי הדבר יהיה "ייחודי, אלגנטי, חזק ונח".

50% לא
50% כן
?האם הכתבה עניינה אותך
YOU MIGHT ALSO LIKE