למרות הדיווחים השונים ברשת, שפורסמו בימים האחרונים, מסתבר שקייטי הולמס וג'יימי פוקס לא מתכננים להתחתן בפריס בשנה הבאה. על פי אותם דיווחים, הולמס רצתה להתחתן עם פוקס בחורף הבא והוא מוכן להפוך את מערכת היחסים ביניהם לנישואין.
בעקבות הדיווחים האמורים, נציג של פוקס אמר שהשחקן זוכה פרס האוסקר, "לא מתחתן". גם נציג מטעמה של הולמס טען שמדובר בדיווחים כוזבים.
מאז שנת 2013 שמרו פוקס והולמס, שהתגרשה מטום קרוז בשנת 2012, על פרטיות וחשאיות בכל הנוגע למערכת היחסים שלהם. הם נראו יחד בטיולים ובחגיגות ימי הולדת, אך בהזדמנויות רבות הכחיש פוקס כי הם זוג. במקרים שונים מקורות אחרים אישרו את הקשר הרומנטי בין שני השחקנים, בשנת 2017, הם נראו על חוף מליבו כשהם אוחזים ידיים.
בחודש יוני האחרון, הכחישה הולמס את השמועות על פרידה. בכך היא אישרה, למעשה, את מערכת היחסים בין השניים.