רשויות החוק בלוס אנג'לס מבקשות את עזרת הציבור באיתורה של נערה בת 15 שנעלמה ביחד עם אמה ואדם נוסף - שני חשודים ברצח שהתרחש בעיר קרסון שבדרום מחוז לוס אנג'לס.
הנערה הנעדרת, אלורה בניטז בת ה-15 (צילום: משרד השריף של מחוז לוס אנג'לס)
הנערה, אלורה בניטז בת ה-15, נראתה לאחרונה ביום רביעי בסביבות השעה 9:00 בבוקר באזור העיר טורנס. ביחד עם אמה, מרסיאלה מרקדו בת ה-40 ורומן סרטוס בן ה-39, השלושה נכנסו אל מכונית BMW לבנה ונעלמו. על פי משרד השריף של המחוז, על גבי לוחית הרישוי מנבדה רשום "MARIMAR".
שני החשודים ברצח שנמצאים עם הנערה (צילום: משרד השריף של מחוז לוס אנג'לס)
כאמור, מרקדו וסרטוס הם החשודים ברצח שאירע ביום שלישי האחרון, והמשטרה הגדירה את שניהם כ"חמושים ומסוכנים". הנערה תוארה כבעלת שיער חום ועיניים חומות, גובהה 5 רגל ו-2 אינץ' ומשקלה כ-100 פאונד.
"משפחתה דואגת לשלומה, ואנחנו מבקשים את עזרת הציבור באיתורה. אנא מכם, אל תנסו לפעול באופן עצמאי אם אתם רואים אותם - חייגו אל 911 ותנו לרשויות לטפל בזה", כתב משרד השריף של לוס אנג'לס בהודעה שפורסמה הבוקר.