אירוע דקירה חמור התרחש אמש בברוקלין כאשר מריבה בין הורים שהחלה בגלל התנהגות אחד מילדיהם מחוץ לשער בית ספר ציבורי בברקולין הותירה שני גברים פצועים, אחד מהם במצב אנוש.
פיטר טוצי (42) ואנחל אלגרין (43) נקלעו לקטטה עם פדרו ראמוס (37) מאחורי שער הכניסה לבית הספר הציבורי 229, הממוקם בדייקר הייטס ברוקלין בשעה 5:15 אתמול בערב.
נכון לעתה לא ברור האם בנו של ראמוס היה זה שהואשם בביריונות או בניהם של צמד ההורים האחרים, עם זאת טוצי שנדקר בצווארו נלקח לבית החולים הסמוך ומצבו מוגדר אנוש, בעוד אלגרין שנדקר ברגלו נלקחו לבית החולים רמב"ם בברוקלין עם פצעי דקירה ברגלו ומצבו מוגדר יציב.
זירת הפשע אמש (צילום: NY Daily News)
הרקע לקטטה הינו כאמור התנהגות אחד מילדיי ההורים שהואשם כי עסק בבריונות כנגד ילדים אחרים. במקביל הותר לפרסום כי ראמוס נעצר היום בבוקר והואשם בשני סעיפים של ניסיון רצח, כשבנוסף אליו קים קלי בת ה-25 מואשמת כי סיפקה לראמוס את הסכין בו השתמש לביצוע הפשע. קלי נאשמת אף היא בצמד סעיפים של ניסיון לרצח.