הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

“יש לי היסטוריה של בגידות"- ג'ון לג'נד מתוודה על עברו

המוזיקאי ג'ון לג'נד נשוי היום באושר ועושר לדוגמנית המפורסמת כריסי טיגן. אך בראיון חושפני מספר הזמר על שהיה נוהג לבגוד בבנות זוגו לא פעם. אז איך זה היום והאם משהו השתנה?
07.14.2020 12:00
Maya קינן
זוכה הגראמי בן ה- 41, ג'ון לג'נד התיישב לשיחה כנה בפודקאסט של השחקן דקס שפרד והשחקנית והמפיקה, מוניקה פדמן. "יש לי היסטוריה נוראית של בגידות", חלק שפרד, "יש את כל השירים הנהדרים האלה על בגידות באלבומים שלך, אז אמרתי לעצמי 'אני רואה עוד דייג בים'". בתגובה ג'ון הודה כי אבחנתו של דקס הייתה נכונה: "כן, יש לי היסטוריה של בגידות. בטח בשנות העשרים שלי", השיב, "אני חושב שמה שקרה עבורי, אתה עובר הרבה מהחיים שלך כמתבגר והייתי צעיר יותר מכולם בתיכון ובקולג', אז לא הייתי עם הרבה בנות. כשהתחלתי לקבל תשומת לב, אהבתי את זה".
Subscribe button
שלח
הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
Phone

 

ג'ון לג'נד ואשתו כריסי טיגן

 

בתחילת חייו, לא היה לג'נד במסגרות חינוכיות אלא למד בבית. בזכות זה הוא היה מסוגל לקפוץ שתי כיתות כשהתחיל את התיכון והקולג', כך שתמיד היה צעיר יותר מחבריו לספסל הלימודים. "התחמקתי מבגידה 'טכנית' על ידי זה ששמרתי על מערכות היחסים שלי מוגדרות בצורה בעייתית. אבל זו בהחלט הייתה בגידה", סיפר. "בהחלט הייתי שקרן ואנוכי...זה היה קורה עוד לפני שהייתי מפורסם".

 

זוג מתוק

 

זוכה האוסקר המשיך ואמר שבעקבות הפרסום הגיעו עוד הזדמנויות עם נשים ופעמים רבות הוא ניצל את ההזדמנויות הללו. בסופו של דבר הגיע נקודת השבירה ששינתה את תפיסת עולמו בנושא: "בנקודה מסוימת, אתה פשוט מבין שאתה מאושר יותר כשאתה דובר אמת. אתה מאושר יותר כשאתה נאמן וכשאתה מאוהב בבן אדם אחד". האמירה הזו מתייחסת לכריסי טיגן אשר לה נישא בשנת 2013 ומאז גם הביאו לעולם שני ילדים. "בנקודה מסוימת, פשוט החלטתי שהבן אדם הזה הוא כריסי. החלטתי שאני לא הולך להתעסק עם אף אחת אחרת יותר".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tea party!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

משפחה עם גנים משובחים- כריסי, ג'ון וילדיהם

 

בתחילת דרכם של הזוג, שניהם יצאו עם אנשים אחרים, הודה ג'ון. אך זה לא נמשך זמן רב: "שנינו יצאנו עם אנשים אחרים בזמנו. היה איזשהו סוג של שחרור בהתחלה, אבל התאהבנו לא הרבה זמן לאחר מכן". בסוף הריאיון התבדח על כך שישנה סיבה נוספת שבגללה אין שום סיכוי שיחזור לדרכיו הישנות: "לכריסי יש 12 מיליון עוקבים בטוויטר", אמר. "אם אני הייתי עושה משהו, זו הייתה התאבדות מקצועית. זה יהיה נורא". נשמע שהוא בהחלט החכים עם הגיל.

Back To Top