

בהקלטות, שפורסמו ביום שני ע"י חברתה לשעבר של טראמפ, סטפני וינסטון וולקוף, מלאניה מכנה את דניאלס (ששמה האמיתי הוא סטפני קליפורד) כ"זונת פורנו", לאחר ששמעה שדניאלס הצטלמה עבור כתב העת "ווג" לפני כשנתיים.
"אנני ליבוביץ' צילמה את זונת הפורנו, והיא תופיע באחד מכתבי העת הבאים, בספטמבר או אוקטובר", אומרת הגברת הראשונה בהקלטות.
כזכור, דניאלס טענה לפני כשנתיים כי קיבלה כסף מהנשיא כדי שלא לחשוף את הרומן שניהלה עם טראמפ, זמן קצר לאחר שמלאניה ילדה את בנם המשותף, בארון, בשנת 2006. בציוץ שהעלתה היום, דניאלס רמזה על כך שדווקא מלאניה היא זו שעוסקת בזנות:
"חחח! אני לא קיבלתי כסף בתמורה לסקס ולכן, טכנית, אני לא 'זונה'. אבל זה עדיף על מה שאת. מכרת את איבר המין ונשמתך...תמשיכי לדבר עליי", היא כתבה.
דניאלס גם לעגה למלאניה על תמונות נועזות שאליהן הצטלמה בעבר, והיא סיימה את הציוץ בכיתוב "BeBest", זכר לסיסמת הקמפיין של הגברת הראשונה.

ההקלטות הושמעו לראשונה בפודקאסט של מייקל כהן, לשעבר עורך הדין האישי של טראמפ ומי שהודה ששילם 130 אלף דולר לכוכבת הפורנו כדמי שתיקה. הנשיא עצמו מכחיש את הדיווחים שבגד במלאניה, עמה התחתן ב-2005.
מאז שהפכה לגברת הראשונה, מלאניה לא הופיעה על שער כתב העת "ווג" (היא כן הופיעה בשער לאחר החתונה עם טראמפ). לעומת זאת, הגברת הראשונה הקודמת, מישל אובמה, הופיעה על שער המגזין שלוש פעמים במהלך שמונה שנות הכהונה של בעלה.