הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

קונאן אובריאן פורש מתפקידו כמנחה תוכנית לילית ועובר לסדרה ב- HBO Max במקום

המנחה יפרוש מהתוכנית הלילית שלו לאחר 28 שנים, אך הוא אינו פורש לחלוטין מתעשיית הבידור. לאחר שתוכניתו תגיע לסופה בסוף שנת 2021, יככב אובריאן בסדרת וראייטי שתעלה ב- HBO Max
11.17.2020 19:00
מערכת היברו ניוז

לאחר 28 שנים, קונאן אובריאן פורש רשמית מחיי תוכניות הלילה. אובריאן קיבל לידיו את התוכנית "Late Night" מהמנחה הקודם שלה, דיוויד לטרמן ב-1993, בה נשאר עד שנת 2009, לאחר מכן השתלט על תפקידו ג'ימי פאלון ואובריאן עבר להנחות את "The Tonight Show" במשך מספר חודשים. אחר כך קיבל תוכנית שנושאת את שמו ב- TBS ב-2013. היום יצאה הצהרה רשמית מטעם WarnerMedia שקונאן יסיים את תפקידו באופן רשמי בסיום העונה ה-10 של התוכנית, ביוני 2021.

 

 

זוהי בהחלט סיומה של תקופה אחת, אך זו גם תחילתה של תקופה חדשה. בתחילת 2021, אובריאן יקבל תוכנית וראייטי שבועית משלו בפלטפורמת הסטרימינג, HBO Max.

"ב-1993 ג'וני קרסון נתן לי את העצה הכי טובה שאי פעם קיבלתי במהלך הקריירה שלי: 'הכי מהר שרק ניתן, תעבור לפלטפורמת סטרימינג'", התבדח אובריאן בהצהרה שנתן. "אני נרגש מכך שאני זוכה להמשיך לעשות את מה שזה לא יהיה שאני עושה ב- HBO Max ואני מצפה בקוצר רוח למנוי חינמי".

 

 

"28 שנים הן הישג אדיר בטלוויזיית תוכניות הלילה", אמר ברט ווייץ, המנהל הכללי של TNT, TBS, ו- truTV. "אנו מאוד גאים בעבודה פורצת הדרך שקונאן והצוות שלו עשו במהלך 10 השנים ב- TBS ואנו כל כך שמחים שנמשיך להנות מהנוכחות שלו עם תוכניות הספיישלים, 'Conan Without Borders specials'. אנחנו חוגגים את ההצלחה שלו ואנו שמחים לראות אותה צומחת אל מעבר למשפחת WarnerMedia".

 

 

בשנה שעברה, TBS החליטו לנסות ולקצר את הפרקים בני השעה של תוכנית הלילה לפרקים קלילים יותר בני חצי שעה. אובריאן עדיין ממשיך עם הפודקאסט שלו, "Conan O'Brien Needs a Friend", שהושק יחד עם סונה מובסיסיאן (העוזרת שלו) ומאט גורלי (המפיק שלו) ב-2018.

Back To Top
Hebrew News - קונאן אובריאן פורש מתפקידו כמנחה תוכנית לילית ועובר לסדרה ב- HBO Max במקום
ad