סלינה גומז נמצאת בנקודה טובה מאוד בחייה. בראיון שעשתה יחד עם אמה, מנדי טיפי, עבור המגזין "The Newsette", דיברה הכוכבת בת ה- 28 על ההחלטה של להיות פתוחה יותר אודות הבריאות הנפשית שלה במהלך השנים האחרונות כדי לקחת חזרה לידיה את השליטה על חייה.
"אני לא מתביישת", אמרה גומז אחרי שדיברה על הטיפול שקיבלה עבור חרדה ודיכאון. "אני מרגישה יותר טוב ואני מרגישה שאני יכולה להבין הרבה דברים עכשיו". היא הוסיפה ואמרה שבאזורים רבים בחייה "נקודת המבט הייחודית" שהקנה לה מסע הבריאות הנפשית שלה, הביאה לה דווקא המון כוח.
"אני חושבת שלהיות מסוגלת להיות פשוט מי שאני זה משהו מאוד קשה ואני עבדתי על זה", אמרה. "פעם פחדתי פחד מוות מליצור דברים משלי. עכשיו כשאני על הסט, בסרט או בתוכנית טלוויזיה, או כשאני עובדת על מוזיקה, אני מרגישה שלהיות אני זו מתנה ענקית. ברגע שהתחלתי לעשות את זה וראיתי את התמורות שזה מביא אחר כן, חשבתי, 'אני עשיתי את ההחלטה הזו ואני ממש שמחה!' אני מרגישה יותר חופשיה כשאני רק אני".
כל העליות והמורדות ואפילו מערכות היחסים המתוקשרות הפכו את ההצלחה של אלבומה האחרון, "Rare", להרבה יותר מהנה. "שום דבר ממה שאני עושה עכשיו לא היה צומח מדרך החשיבה שהייתה לי בעבר", אמרה גומז. "הדברים הכי טובים שלי קורים עכשיו. ואז הדבר הכי גדול אי פעם במוזיקה שלי היה 'Lose You to Love Me'...אני זוכרת שהיה לי רגע שבו לא הצלחתי להאמין לזה, בגלל שביום הראשון והשני, התגובות היו מטורפות ואני זוכרת שחייכתי ואמרתי לעצמי, 'בגלל הדברים האלה זה שווה את זה. כל השנים של להיות מבולבלת ומאוהבת, כל הדברים האלה...וסוף סוף זה היה דף חלק'. וזה אפילו לא היה בגלל שכולם אהבו את זה; זו הייתה ההבנה של הסיבה לזה שעברתי את כל מה שעברתי".