

התמונה צולמה על ידי הצלם של דמי, אנג'לו קריטיקוס, שכתב באינסטגרם, "כבר אובססיבי עם העידן החדשה הזה" ואף הוסיף, "מי רוצה לראות את החלק הקדמי?". יכול להיות שהתספורת החדשה מרמזת על בואו של האלבום החדש של דמי, לפחות כך המעריצים של לובאטו חושבים. גם הסטייליסטית של דמי, סיינה, אישרה שישנו עידן חדש בפתח כשכתבה באינסטגרם שלה: "ועכשיו לפרק החדש…"
בזמן שהנחתה דמי את הטקס של "People's Choice Awards", הציגה הכוכבת שני סגנונות שיער שונים לגמרי. בזמן שהלכה על השטיח האדום הציגה דמי שיער כהה וגולש, בזמן שהיא לובשת סרבל אדום ומנצנץ, מה שלגמרי שידר את האופנה של הזמרת שר משנות ה-70'. אחר כך, במהלך הטקס עצמו הופיעה דמי עם שיער ארוך ובלונדיני לצד מספר תלבושות זוהרות.
במונולוג הפתיחה שלה התבדחה דמי על האירוסים הקצרים שלה עם בן הזוג מקס אריך, איתו בילתה את רוב סגר הקורונה. "אני כל כך מתרגשת להיות כאן בגלל שבכנות השנה הזו הייתה שלושת השנים הכי ארוכות בחיי", אמרה לובאטו. "אל תבינו אותי לא נכון, זה התחיל מדהים. הופעת בטקס פרסי הגראמי ושרתי את ההמנון הלאומי בסופרבול. אבל אז הגיעה הקורונה והכל נפסק".
אחר כך המשיכה ואמרה: "אז עשיתי מה שכולם עשו: נכנסתי למצב בידוד והתארסתי", אמרה בהומור. "התחלתי להתעניין בציור, בצילום, במדיטציה, בחנתי את הגבולות של שירותי משלוחים. וגם, לא ידעתי שזה יכול לקרות, אבל הגעתי לסוף של אינסטגרם ארבע פעמים. עשיתי בינג' על שבע העונות של 'Pretty Little Liars', הפסקתי להיות מאורסת ואז הלכתי לחפש חייזרים במדבר. אז פחות או יותר מה שכולם עשו!"