אין ספק כי חברו הטוב של האדם הוא הכלב, ונראה כי גם משפחת המלוכה יודעת זאת. הנסיך וויליאם וקייט, אשר איבדו את כלבם לופו בנובמבר האחרון, החליטו שזה הזמן הנכון להוסיף חבר חדש למשפחה, ואימצו גור חדש. על פי מקורבים לזוג, הגור מקסים, וכל בני המשפחה מאושרים.
הזוג המלכותי, וויליאם וקייט
כזכור, הזוג המלכותי היה שבור לב לאחר מותו של לופו ופרסמו בזמנו הודעה בה כתבו ״בצער רב אנו מודיעים על מותו של לופו, כלבנו היקר. הוא היה לב המשפחה ב-9 השנים האחרונות. נתגעגע אליו מאוד״.
גם אחיה של קייט יצא בהודעה פומבית בה הוא כתב ״הכלב האהוב של אחותי, לופו, נפטר. לופו היה בן בית לכל דבר. אף אחד לא יכול להכין אותך לאובדן כלב, מי שמעולם לא היה לו כלב אולי מתקשה להבין, אך כלב הוא הרבה מעבר לחיית מחמד, זה בן משפחה לכל דבר״.
בחודש מאי הודיע אחיה של קייט, כי הכלבה שלו (במקרה גם האחות של לופו, זכרונו לברכה) המליטה שישה גורים מתוקים ובריאים. הנסיך וויליאם וקייט הבינו כי זה סימן משמיים, והחליטו שעבר מספיק זמן, וכעת הם מוכנים להכניס כלב חדש למשפחת המלוכה.
הזוג עם הכלב, לופו