לפני מספר ימים בלבד, הרשת סערה כאשר באתרים רבים פורסם כי הזמרת הבינלאומית ג'ניפר לופז (51) ובן זוגה, אלכס רודריגז (45) החליטו להפריד כוחות לאחר שנתיים של אירוסים. כעת מסתמן כי השמועות לא רק היו לא נכונות, אלא גם הצליחו להתיש את הזוג המתוקשר, שהחליט לפרסם הודעה בנושא.
ההודעה הייתה קצרה, וחד משמעית: ״הדיווחים שהתפרסמו לאחרונה, לא נכונים. אנחנו ביחד, ומנסים להתגבר על כמה דברים״. מקורב לזוג סיפר כי השניים אכן שקלו להיפרד, אך עוד לא עשו זאת, והוסיף כי הם עדיין ביחד, על אף התקופה הקשה.
בנוסף, אותו מקורב סיפר כי כרגע כל אחד נמצא במקום אחר בעולם, מה שמקשה עליהם ליישר את ההדורים. ״ג'ניפר ברפובליקה הדומיניקנית ואלכס במיאמי. קשה להם להתראות כרגע, במיוחד עם הקורונה״, אמר.
כזכור, לופז ורודריגז התחילו לצאת לפני ארבע שנים, והתארסו לפני שנתיים. לאורך הזמן, הציגו זוגיות ומשפחה למופת כאשר אלכס הגיע עם שתי בנות מנישואיו הקודמים, ואילו לופז הגיעה עם שני ילדיה התאומים מבלה, מארק אנתוני. לפני חודש ימים, חשפה לופז כי היא ואלכס החלו ללכת לטיפול זוגי, זאת בעקבות דחיית חתונתם פעמיים בעקבות הקורונה.