טראוויס ברקר (45) ידוע בתור מי שכל גופו מכוסה בקעקועים, לוק שמקנה לו מראה קשוח ומסוקס. אף מסתבר, כי ברקר לא קשוח כפי שהוא נראה, כאשר לאחרונה החליט כוכב הרוק לתת לבתו, כוכבת הביוטי, אלבמה, לאפר אותו.
בתו, אלבמה (15) היא חובבת ביוטי ואיפור, וכעת החליטה הכוכבת הצעירה לנצל את אביה על מנת לקדם את מוצרי האיפור החדשים שלה. אלבמה ניסתה לכסות את הקעקועים של אביה באמצעות מייקאפ ייחודי, מותאם לגוון עורו. במהלך סשן האיפור המשותף, שאלה את אביה מה הקעקוע האהוב עליו. ברקר לא היסס וענה: המילה ״Blessed״ שקעקעתי על הזרוע.
תוך זמן קצר, אלבמה הצליחה להעלים לחלוטין את הקעקועים הרבים של אביה, כאשר היא לא פסחה על שני קעקועים קטנים אשר מעטרים את פניו של ברקר. הפוסט הצליח לגייס אלפי תגובות ולייקים תוך זמן קצר, ונראה שאלבמה הצליחה להשיג את המטרה: לקדם את מוצרי האיפור שלה.