ריקי מרטין (49), על אף גילו, לוהט מתמיד. תמונת השער החדשה שלו עבור מגזין ״Schön״ בהחלט מוכיחה את זה. הלוק הפתייני והחדש של הזמר בהחלט הצליח לעורר לא מעט סקרנות ותגובות מצד המעריצים, ובצדק.
כידוע, עמוד האינסטגרם של הזמר דוגל בלא מעט תמונות להוטות, ומעט מדי בגדים, כאשר כמעט בכל תמונה ניתן לראות את מרטין ללא חולצה. כך שבמובן מסוים, השער המדובר הינו רק המשך ישיר לבחירתו האופנתית של הזמר.
במסגרת הראיון, סיפר מרטין כי תקופת הקורונה הייתה דווקא ברכה עבורו, ובכל זאת, הוא גילה לא מעט דברים על עצמו. ״ממש כמו אצל כולם, ההתמודדות עם הקורונה הייתה די מאתגרת. אבל אני יכול לומר שבסופו של דבר הזמן הזה השתלם לי״.
״עוד גיליתי במהלך התקופה הזו שיש לי בעיות שליטה ריצניות. למעשה, הילדים היו האחראים בבית, הם כל הזמן הזכירו לי לשים מסכה. זה היה מאוד נחמד״, סיפר. עוד הוסיף מרטין כי הקורונה דווקא הצליחה להוציא ממנו לא מעט יצירתיות.
״הייתי מאוד יצירתי לאורך כל התקופה. לפני כמה שנים התחלתי לעבוד על אלבום, אך עצרתי באמצע. בתקופת הקורונה חזרתי לזה. במובן הזה, אין ספק שהייתי זקוק למגפה הזו״, סיכם באופטימיות. כעת רק נותר לחכות לשחרור האלבום המדובר.