כידוע, הנסיך הארי ומייגן מרקל לא מפסיקים לעורר סערות ברחבי העולם, ובאנגליה בפרט. הזוג לא יורד מהכותרות ומצליח למשוך אליו אש, שוב ושוב, כל פעם מחדש. הדרמה סביב השנייה התעצמה לאחרונה, לאחר שהנסיך הארי החליט לכבס את הכביסה המלוכלכת שלו ושל משפחתו בפומבי, במסגרת תוכנית דוקו חדשה בכיכובו.
כעת, נראה כי לבריטים נמאס, והם החליטו לפעול. מומחית למשפחת המלוכה, ליידי קולין קמפבל, החליטה להקים עצומה אשר קוראת לנסיך הארי ומייגן מרקל לוותר על התארים המלכותיים שלהם. ״אנו שואפים כי הנסיך הארי יפנה בעצמו לארמון, ויבקש לוותר על התואר המלכותי, כך שהוא סוף-סוף יפטר מאילוצים פוליטיים ודיפלומטיים כאחד, ובעיקר מסכסוכים בבריטניה וארצות הברית״, כך נכתב בדף העצומה.
לפי הדיווחים, למעלה מ-40 אלף אנשים כבר חתמו על העצומה המדוברת, כאשר מייסדת העצומה, ליידי קולין קמפבל שמה לה למטרה להשיג בסך הכל חמישים אלף חתימות. כמו כן, העצומה הצליחה לעורר לא מעט תגובות וביקורות על הזוג המלכותי, ועל הארי בפרט.
״הפעולות של הנסיך הארי לא עומדות בקנה אחד עם התואר המלכותי שלו, ולכן הגיע הזמן שיוותר עליו״, ״הארי רק עושה נזק לממלכה״, ״הנסיך מגלה זלזול, שוב ושוב, במשפחה שלו, בבית המלוכה, ובעם שלו״, הן רק חלק מהתגובות אשר מתפרסמות בדף העצומה.