קשה להאמין, אך עברה כבר כמעט חצי שנה מאז הזוג טראמפ, דונלד ומלניה פינו את הבית הלבן לג'ו ביידן ואשתו, ג'יל ביידן. מעת לעת, אחד מחברי משפחת טראמפ עולה לכותרות בעקבות סיבה כזו או אחרת, או פפארצי לא מחמיא במיוחד. כעת, הגיע התור של בתו הצעירה של טראמפ, טיפאני.
טיפאני בסך הכל בת 27, והיא כבר מאורסת לבן זוגה, מיכאל. כזכור, השניים עברו יחד עם משפחת טראמפ לפלורידה בחודש ינואר האחרון, וכעת, השניים נתפסו כשהם יחד, צופים במשחק כדורגל סוער. טיפאני הציגה לוק קפדני ואופנתי: שמלה קצרה, ותיק צד של המותג גוצ׳י.
הזוג ישב לצד חברתה של טיפאני, וכולם לקחו חלק פעיל בעידוד הקבוצה. כזכור, טיפאני ומיכאל התארסו בטיימינג מעט מפתיע, אשר הצליח לגרור לא מעט הרמת גבות: ביום ההשבעה של נשיא ארצות הברית הנוכחי, ג׳ו ביידן.
״היה לי הכבוד לציין לא מעט אירועים היסטוריים ואבני דרך עם משפחתי בבית הלבן, אך אין ספק כי דבר לא משתווה לאירוסים לבן זוגי המדהים, מיכאל. אני מרגישה ברת מזל ומבורכת, ונרגשת במיוחד לקראת העתיד המשותף שלנו״, כתבה טיפאני ביום המרגש.