בשנת 2008 טראוויס בארקר עבר התרסקות מטוס, ממנה הצליח לצאת שלם ולשרוד. מאז, הוא חושש לעלות על מטוסים. אך מסתבר כי לקורטני קרדשיאן, בת זוגו, יש יכולת די מרשימה לעזור למתופף להתגבר על הפחדים שלו.
לאחרונה, פרסם בארקר תמונה בעמוד האינסטגרם האישי שלו, בו הוא אוחז בקורטני לצד מטוס פרטי וכותב: ״איתך הכל אפשרי״. לפי הדיווחים, מדובר על המטוס הפרטי של אחותה למחצה, קיילי ג׳נר, שהשאילה לזוג המאוהב בשביל שיוכלו לטוס לחופשה משותפת, אליה הצטרפו האמא קריס ג׳נר ובן זוגה, קורי גמבל.
מקורב לבארקר סיפר כי מדובר על צעד משמעותי וענק עבורו. ״התרסקות המטוס לפני שנים הייתה מאוד טראומטית עבורו, הוא היה צריך לא מעט עזרה ותמיכה בשביל לעשות את הצעד הזה״, סיפר. עוד הוסיף ואמר כי קורטני תמכה בו לאורך כל הדרך, והייתה שם בשבילו.
״היא מעולם לא לחצה עליו, הם טיילו בכל רחבי ארצות הברית, בלי לטוס, וקורטני הייתה בסדר גמור עם זה״, סיכם. בהתרסקות המדוברת, ניצל בארקר וחברו ללהקה, אדם מייקל גולדשטיין, אשר נפטר ממנת יתר שנה מאוחר יותר.
באותה התרסקות נהרגו המאבטח האישי של בארקר, העוזר האישי שלו, הטייס, וטייס המשנה. לאחר התאונה, נכנס המתופף לתקופה החלמה ושיקום ארוכה במיוחד, פיזית ונפשית כאחד, הוא סבל מכוויות בכל הגוף בדרגה שלוש, ועבר מספר ניתוחים והשתלות עור.
כזכור, בחודש מאי האחרון, סיפר בארקר כי הוא מתכוון להיגמל מתרופות מרשם וסמים. עוד אמר כי בכל פעם כשהוא רואה מטוס בשמיים, הוא משוכנע כי הוא עומד להתרסק. ״פשוט לא הייתי מסוגל להסתכל, בטח שלא לעלות על אחד כזה שוב״, אמר בזמנו.