מנחה פוקס ניוז, טאקר קרלסון, הסביר מדוע הצניחה הקוגניטיבית של ג'ו ביידן גורמת לו "לא להיות מסוגל לנהל את המדינה", וציין את נפילתה המרהיבה של אפגניסטן לטליבאן כדוגמה האחרונה.
"למדנו הרבה בחמשת הימים האחרונים. אולי הדבר החשוב ביותר שלמדנו הוא שג'ו ביידן אינו מסוגל לנהל את המדינה. ג'ו ביידן הוא סנילי", אמר קרלסון בתוכניתו ביום שישי.
צילום מסך (פוקס ניוז)
מנחה התכנית הפופולרית באמריקה אמר ]- "זו אינה מתקפה על ביידן, כל אדם הגון מרחם עליו. אתה רואה אותו מביט במבט אל המרחק הבינוני או מועד כאיש שיכור מנסה לחצות רחוב קפוא כשהוא מביט בפתקים המוכנים".
"אין שום שמחה כשצופים בזה, זה יכול להיות כל אחד מאיתנו ומן הסתם יהיה כך. זו לא אשמתו של ג'ו ביידן שהוא לא יכול לחשוב בבהירות, זה כתב אישום של האנשים סביבו", המשיך.
קרלסון הצביע על הנסיגה הצפויה של הצבא האמריקאי מאפגניסטן כעדות נוספת לכך שביידן לא יכול להוביל את אמריקה.
"כל הצבא האמריקאי הושפל על ידי איכרים אנאלפביתים בטורבנים, ואם זה לא מעליב מספיק, רבים מהם נשאו את הרובים שלנו כפי שעשו זאת", הסביר קרלסון.
"זה גורם לך לתהות לגבי עתידו של המערב ומי עומד להחליף אותנו כאשר נעלם? מישהו כנראה צריך לחשוב על זה, וגם על הרבה דברים אחרים".
"מה אנחנו הולכים לעשות כשהסינים סוף סוף יעברו מול טייוואן? כיצד נגיב כשיש אתגר אמין לדולר האמריקאי כמטבע העתודה בעולם?"
"כל מה שאנחנו יכולים לומר בוודאות בשלב זה הוא שג'ו ביידן לא יקבל אף אחת מההחלטות הגדולות בהמשך", המשיך.
"הוא אינו מסוגל להיות הנשיא במשבר. אז מי יהיה? איננו יכולים לומר, אך אם אתה צופה מקרוב וברור שהדברים משתנים מהר מאוד בוושינגטון".
לאחר מכן ציין קרלסון כי בעלי בריתו של ביידן עצמו מתרחקים ממנו, כשפקידי הפנטגון סותרים אותו בפומבי.
"כמה מהממונים הבכירים ביותר של ביידן סותרים אותו בפומבי. אם אתה מכסה את הפוליטיקה, זה מזעזע לראות את זה".
"זו הפרה של הכלל הראשון בכל בית לבן, אל תקטין את הבוס", אמר קרלסון.
"אבל פתאום, הם עושים בדיוק את זה והם עושים את זה בגלוי."