מעקב אחר הנרי. הסופה הטרופית הנרי פגעה היום (ראשון) ברוד איילנד - והביאה עמה רוחות כבדות וגשם עז. הסערה הגיחה לכיוון צפון-מזרח ארצות הברית. הנרי תמשיך לאורך כל הבוקר. מזה מספר ימים יש אזהרה משמעותית מפני סערת הוריקן המתקרבת לאזור ניו יורק, כך נכתב ב-CBS New York.
בניו יורק, בניו ג'רזי ובמסצ'וסטס רואים גשמים שמקדימים את הסערה האימתנית, שהחלה כהוריקן, אך איבדה מעט מהירות. מרכז הסערה נחת 40 קילומטרים דרומית לפרובידנס, ר.איי., בעיירה ווסטרלי בסביבות השעה 12:15. עם רוחות מתמשכות של 60 קמ"ש, דיווח ערוץ מזג האוויר.
צילום אילוסטרציה // SHUTTERSTOCK
רישומי הממשל הלאומי לאוקיינוסים ואטמוספירה מצביעים על כך שעברו 30 שנה מאז סערה טרופית פגעה לאחרונה באזור. הוריקן בוב, שהכה את רוד איילנד ב -19 באוגוסט 1991, היה בשלב מסוים סערה בקטגוריה שלוש עם 138 קמ"ש. בוב איבד מהירות לפני שביקר בעיר הקטנה ביותר במדינה, אך עדיין זרע מהומה, מה שגרם לרוד איילנד להכריז על מצב חירום.