אמא מפלורידה איבדה את שני בניה הגדולים, שמתו כתוצאה מהקורונה בהפרש של 12 שעות בלבד. בעודה מרוסקת מהטרגדיה, היא קוראת לציבור הרחב ללכת ולהתחסן – לפני שיהיה מאוחר מדי.
פרי ואהרון ג'אגי
ליסה ברנדון מג'קסונוויל אמרה שהיא מתחרטת על כך שהיא לא דחקה בבניה – אהרון ג'אגי בן ה-35 ופרי ג'אגי בן ה-41 – להתחסן נגד הקורונה, לפני שהם נדבקו בנגיף בסוף חודש יולי. "הלוואי שיכולתי לגרום להם לעשות את זה. ועכשיו זה מאוחר מדי", אמרה.
"זה הסיוט הגרוע ביותר של כל הורה", אמרה ברנדון עם דמעות בעיניים. "הסיבה היחידה שאני מתראיינת היא כדי להגיד – בבקשה תתחסנו".
ברנדון, שהיא עצמה התחסנה, גרה עם בניה בצד הדרומי של העיר, וסיפרה כי היא והם חלו בסוף חודש יולי. מצבם של הבנים החמיר, ואז היא לקחה אותם לבית החולים. הם אושפזו ביחידה לטיפול נמרץ, אך ב-12 באוגוסט פרי מת, ו-12 שעות אחריו – הלך לעולמו אחיו אהרון.
הטרגדיה קשה עוד יותר, מאחר ובנה השלישי, דיוויד, מת לפני חמש שנים. "הבנים שלי, הם היו החיים שלי", אמרה ברנדון. "כל החיים שלי היו בשבילם".
כאמור, ברנדון סיפרה כי היא קיבלה את הזריקות של מודרנה, וציינה כי כשחלתה בקורונה מצבה היה קל. אז גם הביעה את צערה כי לא הצליחה לשכנע את ילדיה להתחסן. "אני חושבת שהם היו חיים היום אם הם היו מקבלים את הזריקה שלהם", אמרה.
חברת המשפחה, בריטני פקינו, סיפרה כי "אני חושבת שאהרון ופרי יהיו בהלם כמה אנשים דואגים להם, ומה אנשים עושים כדי לעזור לאמא שלהם לעבור את התקופה הקשה הזו".