אם גם אתם עוקבים אחר כוכבת "חברים", השחקנית קורטני קוקס באינסטגרם, כנראה שגם אתם צפיתם בסרטון האחרון שהעלתה, בו היא מלווה את בתה ללימודים, לשנתה האחרונה בתיכון. "זה היום הראשון של השנה האחרונה שלה. הבת שלי בוגרת", אמרה קוקס בהתרגשות.
לצד השחקנית, הופיעו שני הכלבים של המשפחה, הופר והארלי. הסרטון של קוקס זכה תוך זמן קצר לאלפי לייקים ותגובות מפרגנות ונרגשות. "הורדתי את התינוקת שלי ליום הראשון של שנת הלימודים האחרונה שלה" הוסיפה ואמרה.
כאשר ניסתה השחקנית להכניס את בתה לסרטון, ממש כמו בת נוער טיפוסית, מהירה בתה להתחמק מהמצלמה ולא התלהבה במיוחד מהתעלולים של אמה ואף הוסיפה: "אמא, תפסיקי לצלם". קוקס כמובן מהירה להפנות בחזרה את המצלמה אליה.
כזכור, השחקנית סיפרה לאחרונה על חווית האימהות שלה במהלך ראיון בו לקחה חלק ואמרה כי חשוב לה במיוחד לתת לבתה להתבטא וכי היא מאמינה בחופש בחירה. "אנשים יכולים לשאול אותי איך זה שאני מרשה לה להתאפר ככה, אבל אם היא אוהבת את זה, זה מה שחשוב. ככה היא מביאה את עצמה לידי ביטוי", אמרה.
"היא גם מאוד אוהבת אופנה ובגדים, לצבוע את השיער. בשבוע שעבר היה לה שיער סגול, עכשיו בלונדיני, ולפני כן הוא היה כחול", הוסיפה השחקנית. "אני יודעת שאם אהיה נוקשה היא רק תרצה למרוד יותר. שתינו מכבדות אחת את השנייה וזה מה שחשוב", סיכמה קוקס.