הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

מסמר הערב: השחקנית אמה ווטסון מצליחה לגנוב את ההצגה במהלך הופעה של אדל

נראה כי הזמרת הבריטית משקיעה את כל זמנה בקידום אלבומה החדש, כאשר לאחרונה הגיעה להופעה ראשונה לכבוד האלבום, כאשר בקהל היו מיטב הכוכבים ההוליוודים, ביניהם הזמרת דואה ליפה, סמואל ל. ג׳קסון ועוד, אך כוכבת אחת הצליחה לגנוב את ההצגה
11.22.2021 07:00
סוכנויות הידיעות

הכוכבים הגדולים קיבלו ביום ראשון האחרון את ההצגה הכי טובה בעיר, כאשר ישבו בשורה הראשונה בהופעה חגיגית של הזמרת אדל לכבוד צאת אלבומה החדש. כידוע, האלבום האחרון של אדל יצא בשנת 2015, מה שהופך את החגיגה לאירוע מרגש ומיוחד במינו אשר הצליח לגייס את מיטב הכוכבים. 

אלבומה החדש של הזמרת, ״30״ מצליח לעורר לא מעט סקרנות ועניין בקרב המעריצים ואף בכל רחבי התקשורת. ההופעה החגיגית שודרה גם בשידור ישיר בטלווזיה הבריטית, וכבר בתחילתו של המופע, פנתה אדל אל אחת הכוכבות שישבו בשורה הראשונה, השחקנית אמה תומפסון, אשר לפי הדיווחים רקדה ונהנתה והצליחה למשוך את כל תשומת הלב.

אחד המעריצים של הזמרת אשר צפה בשידור החי כתב: ״היא רוקדת כאילו אף אחד לא רואה, צריך לעשות על תומפסון תוכנית ריאליטי״. גולש אחר הגיב ואמר: ״הייתי רוצה ליהנות מהחיים כמו שאמה תומפסון נהנת מהערב שלה״. 

תומפסון לא הייתה היחידה שנהנתה מההופעה של אדל, גם השחקנית אמה ווטסון נצפתה כשהיא רוקדת ונראית מאושרת ועליזה מתמיד. מלבד השירים, שהיו החלק המרכזי בהופעה של הזמרת, היה גם זמן של שאלת שאלות מהקהל, עליהן ענתה אדל בסבלנות וחיבה. 

Back To Top