עונת החגים כבר כאן, כאשר חג ההודייה הינה רק עצירה קטנה בדרך לקריסמס החגיגי. נראה כי הכוכבים הגדולים מחכים בעצמם לחגיגות, כאשר הם לא מפספסים הזדמנות לנצל את הבמה ולקדם את המוצרים שלה. זה בדיוק מה שעשתה לאחרונה, כוכבת הטראש קורטני קרדשיאן.
לאחרונה, קורטני פרסמה פוסט בעמוד האינסטגרם האישי שלה, בו כתבה רשימת מתנות מומלצת לחגים, אליה היא גייסה גם את אחיותה אשר המליצו על מוצרים שונים. אז מה מופיע ברשימה? שמיכה ב-500 דולר, ואזה ב-600 דולר, קומפרסור למטבח ב-700 דולר, ועוד. במילים אחרות, רשימה לעשירים בלבד.
העוקבים המסורים של כוכבת הטראש ואף בכל רחבי הרשת, התעצבנו די מהר וקראו לקורטני להסיר את הרשימה מהסיבה כי היא מיועדת לעשירים בלבד. ״מי קונה שמיכה ב-500 דולר?״, ״נשמח לקבל גם רשימת מתנות לאנשים נורמלים״, ״רשימה נהדרת, רק חבל שהיא לא ריאלית עבור רוב האנשים״, אלו רק חלק מהתגובות להן זכתה קורטני.
קורטני כמובן לא הגיבה לתגובות ולביקורת, והמשיכה לשדר עסקים כרגיל בעמוד האיסטגרם שלה, כאשר לפי הדיווחים היא עסוקה במיוחד בגידול ילדיה, ותכנון החתונה שלה, שצפויה לקרות בחודשים הקרובים, זאת לאחר שבן זוגה, טראוויס בארקר, כרע בכרך ממש לפני מספר שבועות.