״ספיידרמן: אין דרך הביתה״ הינו סרט הסולו השלישי בסדרה ונראה כי הוא המבריק והטוב ביותר. הסרט מתחיל בסצנת הסיום של הסרט הקודם, בה הנבל חשף את זהותו האמיתית של ספיידרמן לעולם כולו ואף האשים אותו שהוא האיש הרע. גם בסרט החדש מסע האשמה ממשיך במלוא העוצמה, עד שמחליט הגיבור שלנו לפנות לעזרתו של איש מקצוע.
אותו דוקטור מציע לו לערוך כישוף מיוחד שיצליח למחוק את זיכרון הזהות שלו מכל האנשים בעולם. אותו כישוף מצליח להסתבך די מהר, ונבלים מסרטים קודמים קמים לתחייה. כך העלילה למעשה מדגלת בין עולמות מקבילים, אקט שמצליח להפוך את הסרט לטוב ביותר בטרילוגיה.
כאמור, הבימוי של ג׳ון וואטס, אשר אחראי על עבודת הבימוי של שלושת סרטי הטרילוגיה, מצליח, כתמיד, לאחד את כל האלמנטים לכדי יצירה קולנועית מרשימה וסוחפת. התוצאה היא עלילה זורמת, חכמה, אינטליגנטית, כזו שתשאיר אתכם מרותקים לאורך כל שעתיים וחצי.
אמנם מומלץ לראות את הסרטים הקודמים, אך גם לא תעשו כך, סביר להניח שתצליחו לספוג הנאה מהסרט, מהסיבה הפשוטה כי הוא מצליח לעמוד בפני עצמו ולספק חווית צפיה מעולה, מעוררת הזדהות, ומרתקת.