מטוס קל התרסק ביום שני בלילה ליד סן דייגו, קליפורניה, כאשר משרד השריף המקומי אמר כי עדיין לא ידוע כמה אנשים נפצעו. כמו כן, התאונה גרמה לשיבושי חשמל עבור מאות בתים.
ההתרסקות התרחשה מעט אחרי השעה 7:00 בערב באזור בוסטוניה באל קאג'ון, כמה קילומטרים מנמל התעופה גילספי פילד. על פי מחלקת השריף של סן דייגו, לא ידוע כמה אנשים היו על סיפון מטוס ה-Learjet. "יש פציעות שבשלב זה עדיין לא ידועות", צייץ משרד השריף.
גורמים רשמיים במחוז הכבאות של לייקסייד אמרו כי לא נראה שמישהו על סיפון המטוס שרד את ההתרסקות. בשלב זה, לא ידוע אם כלי הטיס פגע בבתי מגורים.
סרטון מזירת התאונה מראה כוחות של מכבי אש פועלים להשתלטות מספר שריפות קטנות, בהן במכוניות שחנו באזור והחלו לעלות באש. כמו כן, ניתן לראות קווי חשמל קרועים.
כל פי מפת הפסקות החשמל של San Diego Gas & Electric, יותר מ-600 בתי אב איבדו את החשמל, אך תחילה הדיווחים הצביעו על לפחות 2,500 לקוחות ללא חשמל. על פי חברת החשמל, צוותים עובדים בשטח ועד שעות הבוקר התקלות יטופלו.