הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה
מתקדמים לשלב הבא: אדל ובן זוגה עוברים לגור יחד
הזמרת ובחיר ליבה בחודשים האחרונים, סוכן השחקנים ריץ׳ פול, עוברים לגור יחד באחוזה ענקית בבוורלי הילס. ריכזנו עבורכם את כל הפרטים על המעבר, וכמובן, על האחוזה המפוארת של השניים

על אף השמועות על פרידה ומשבר ביחיסים, אדל ובן זוגה מראים לכולנו שהם עדיין יחד ומאוהבים מתמיד, ויותר מזה, הם מאחדים בתים ועוברים לגור יחד. את הבשורה חלקה אדל בעמוד האינסטגרםה אישי שלה, כשהיא מפרסמת תמונה של השניים מול האחוזה המפוארת. 

הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים


האחוזה המדוברת הייתה בעבר של השחקן סילבסטר סטאלון, והיא עלתה לאדל 58 מיליון דולר, אותה היא רכשה לפי הדיווחים בחודש ינואר האחרון. אז מה היא כוללת? 12 חדרי רחצה, משרד עם מרפסת, סאונה, חדר כושר פרטי, בריכה, חניה לשמונה רכבים, וסטודיו לאמנות. 

כל הפאר הזה מתפרש על 3.5 דונם, כאשר האחוזה עצמה ממוקמת בקצה הרחוב, כך שהיא מעניקה פרטיות גבוהה. באותו אזור מתגוררים גם השחקן אדי מרפי, דנזל וושינגטון ועוד. כאמור, הבשורה המרגשת מגיעה זמן קצר לאחר שמועות אודות משבר ביחסים של השניים. 

כזכור, אדל וריץ׳ הכירו בקיץ שעבר, ואישרו את הזוגיות רק בחודש ספטמבר האחרון. לאחרונה, שיתפה אדל בראיון למגזין ״ווג״ כי בהתחלה רצתה לשמור את הקשר החדש לעצמה, מהסיבה כי מדובר על בן הזוג הראשון שלה מאז הגירושים מבעלה ואב בנה, סיימון קונקי.



67% לא
33% כן
?האם הכתבה עניינה אותך
YOU MIGHT ALSO LIKE