כזכור, בחודש דצמבר האחרון הבגידה הנוספת מצידו של טריסטן תומפסון, בן זוגה של קלואי קרשיאן, הצליחה להרעיד את הביצה ההוליוודית, וכמובן את המשפחה כולה. מעבר לבגידה, תומפסון הביא ילד מאישה אחרת, בזמן שהיה במערכת יחסים עם קלואי.
כזכור, תחילה הכחיש את הדבר, אך מאוחר יותר החליט לספר את האמת ואמר כי הוא אכן אב התינוק, וכי הציע דמי שתיקה לאותה אישה אלמונית העונה לשם מארלי ניקולס. כעת, אירוע הבגידה שודר לראשונה בתוכנית של ״משפחת קרדשיאן״ וכך נחשפה לראשונה התגובה של האחיות.
את הבשורה אודות הבגידה הביאה קים לשולחן, כשהיא נראית מזועזעת, ומתקשרת לאחותה, קיילי. ״אני לא מאמינה. אני בהלם. טריסטן הוא הבן אדם הכי נורא בעולם״, הגיבה קיילי. בהמשך השיחה, קימי הקריאה לאחותה את כתב התביעה של טריסטן, אשר הודה כי אכן קיים יחסי מין עם אותה אישה.
״קיימנו יחסי מין פעם אחת, בחודש מרץ 2021, בטקסס״, הודה טריסטן. כידוע, בדצמבר האחרון חשפה אותה אישה כי היא מצפה לילד משחקן הכדורסל, ואילו הוא הודה בסופו של דבר כי השניים ניהלו רומן במשך ארבעה חודשים, בזמן שהיה בקשר עם קלואי. אז גם פרסם את ההתנצלות הפומבית המדוברת שלו לקלואי.