נראה כי כל העולם עסוק במה קים קרדשיאן ופיט דיווידסון עושים, ולגמרי בצדק. מדובר על אחד הזוגות הכי פוטוגניים ומסקרנים שידעה הביצה ההוליוודית בזמן האחרון. לאחרונה, השניים החליטו לעזוב הכל ולחגוג את אהבתם. כיצד? באמצעות טיסה פרטים ליעד אקזוטי, כמובן.
השניים נחתו באי ברנדו אשר נמצא בטהיטי, שם הצטלמו ושיתפו כמה תמונות לוהטות בעמודי האינסטגרם שלהם. לצד התמונה של השניים, כתבה קימי: ״חוף לשניים״. לפי הדיווחים, השניים בלתי נפרדים, ופיט מבלה יותר ויותר זמן עם כוכבת הריאלטי וארבעת ילדיה.
כזכור, הגרוש של קימי, הראפר קניה ווסט, נפרד לאחרונה מבת זוגו בחודשים האחרונים, וכידוע, קודם לכן חבק לזמן קצר את השחקנית ג׳וליה פוקס. נראה כי בניגוד לקים, קניה מתקשה לתחזק זוגיות יציבה, ובעיקר, להתגבר על הפרידה הכואבת מאם ילדיו.