השחקן דני דלובר הפתיע לאחרונה את תושבי האי הקטן באיטליה, סרדיניה, כאשר בילה בחוף הים לצד אישה אלמונית שהיא אינה אשתו. כאמור, הקשר החדש של השחקן מגיע זמן קצר בלבד לאחר הגירושים מאשתו, איתה חי במשך 13 שנים.
לפי הדיווחים, מדובר על סוכנת נדל״ן בשם רג׳ינה מוריי, והשניים צפוים לעשות את הופעת הבכורה שלהם כבר בסוף השבוע הקרוב, בפסטיבל סרטים שנערך באיטליה. המקומיים אשר זכו לראות את הצמד הטרי בחוף הים סיפרו כי היו צמודים ומאוהבים מתמיד.
כזכור, השחקן ואשתו לשעבר, אייליין קבלרו, הצעירה ממנו בעשרים שנה, התחתנו אי שם בשנת 2009 לאחר שש שנות זוגיות. עוד טרם ברור מתי בדיוק התרחשה הפרידה והגירושים באופן רשמי, אך מקורבים מספרים כי כבר לא מעט זמן. לפני קבלרו, אשתו של השחקן הייתה אסקה בומני, לה היה נשוי במשך 25 שנים, ולהם ילד משותפת.