שחקן פוטבול נעצר אתמול (שבת) בנמל התעופה בלוס אנג'לס בחשד לנשיאת נשק מוסתר ללא רישיון - עבירה פלילית בקליפורניה.
בראון במדי הסיאטל סיהוקס
לפי הדיווחים, השחקן - דוויין בראון - נעצר כאשר עבר בעמדת הבידוק הביטחוני של ה-TSA בטרמינל 6 בנמל התעופה הבינלאומי LAX. לא ברור לאן בראון התכוון לטוס, אך מדובר בטרמינל שבו פועלות חברות תעופה כגון אייר קנדה, אלסקה איירליינס והורייזון.
משטרת נמל התעופה אישרה את הדיווחים, סיפרה שבראון "משתף פעולה" עם החוקרים ואף הוסיפה שהתיק הועבר לטיפולה של המשטרה המקומית בעיר.
בשלב זה לא ברור אם כלי הנשק היה על גופו של בראון או בתיקו, אך באתר TMZ מדווחים שהאקדח הוחבא בתוך תיקו האישי.
בראון בן ה-36 משחק בליגת ה-NFL מאז 2008. הוא החל את הקריירה שלו בקבוצת יוסטון טקסאנס, ובשנת 2017 עבר לקבוצת סיאטל סיהוקס. שנה לאחר מכן, ב-2018, הוא חתם על חוזה לשלוש שנים בתמורה ל-36.5 מיליון דולר - חוזה שהסתיים עם תום העונה האחרונה (בינואר 2022).