תושב לוס אנג'לס נידון ליותר מ-11 שנות מאסר בכלא הפדרלי בעקבות הרשעתו בחמישה מקרי תקיפה של דוורים בלוס אנג'לס.
אילוסטרציה (צילום: Shutterstock)
לפי הודעת משרד המשפטים, אלווין רודריגז בן ה-22 - אזרח ניקרגואה ששהה בארה"ב באופן בלתי חוקי - נשלח ל-135 חודשי מאסר בעקבות הפרשה.
גל הפשיעה שלו נמשך כשבועיים, מה-30 באפריל 2021 ועד ה-14 במאי, במהלכו רודריגז שדד באיומי אקדח לא פחות מחמישה דוורים שונים. במשרד המשפטים הסבירו שהאירועים התרחשו באנסינו, נורת' הילס, ואן נייס ומערב העיר (לא רחוק מ-LAX).
בחמשת המקרים, רודריגז ניגש לדוורים וכיוון לעברם אקדח. הוא גנב מהם רכוש פרטי כגון טלפונים ניידים וארנקים, ואף השתמש בכרטיסי האשראי שגנב על מנת לקנות מוצרים בחנויות רבות.
בתקרית האחרונה רודריגז ירה באוויר בסמוך לראשו של הדוור וגרם לפציעתו, ואף גנב את כלי הרכב שלו. הוא נעצר במאי 2021, וכאמור השבוע הוא נידון למאסר ממושך בכלא הפדרלי.