לא מעט שמועות הציפו את הביצה ההוליוודית בשבועות האחרונים בנוגע לזוגיות חדשה של השחקן בראדלי קופר והומה אבדין, עוזרת פוליטית ויועצת אסטרטגית אשר עבדה בעברה עם הילרי קלינטון. כעת, השמועות מאושרות על ידי מקורבים לשניים, שסיפרו כי השניים אכן יוצאים, אך מנסים לשמור על מערכת היחסים בסוד.
״הם יוצאים בסתר כבר כמה חודשים, אך הם משתדלים מאוד לשמור על פרופיל נמוך״, אישר מקורב לזוג. לפי הדיווחים, השניים אפילו לא סיפרו לחברים הקרובים. ״אבדין לא מוכנה להגיד עם מי היא יוצאת, היא רוצה לשמור את זה לעצמה״, הוסיף.
עוד אמר אותו מקורב כי הצמד לגמרי בעניין וזה נראה רציני. ״הם מושלמים זה לזו, יש להם תחומי עניין משותפים, בעיקר סביב פוליטיקה ונושאים חברתיים״, סיכם. מקורב אחר אף חשף כי קופר יצא קודם לכן עם כוכבת ״גלי״, דיאנה אגרון, אך השניים נפרדו לאחר זמן קצר, אז התחיל לצאת עם הומה, אותה הכיר דרך חברה משותפת, אנה וינטור.
״אנה היא החברה הכי טובה של בראדלי, והיא אוהבת את הומה וחשבה שהם מתאימים״, הסביר. כידוע, לקופר הסטוריה רומנטית סוערת ומרשימה, כאשר בשנת 2006 התחתן עם השחקנית ג׳ניפר אספוזיטו, ממנה נפרד לאחר ארבעה חודשים בלבד. אז יצא גם עם ג׳ניפר לופז, אוליביה ווילד, זואי סלנדה, וכמובן - אירינה שייק, איתה הוא גם חולק ילדה משותפת.