נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי ורעייתו, הגברת הראשונה אולנה זלנסקה, הצטלמו לשער דיגיטלי מיוחד למגזין ווג בזמן שרוסיה ממשיכה לפלוש לארצם.
זלנסקי וזלנסקה צולמו על ידי הצלמת האמריקאית המפורסמת, אנני ליבוביץ' עבור השער הדיגיטלי של ווג שקודם ברחבי פלטפורמות המדיה החברתית של מגזין האופנה.
על הכריכה, בהשתתפות זלנסקה, כתוב "דיוקן אומץ: הגברת הראשונה של אוקראינה אולנה זלנסקה" על מדרגות מתחם המשרדים הנשיאותיים בקייב, אוקראינה.
את זלנסקי, שהצטלם לצד אשתו, ניתן לראות משוחח עם ליבוביץ בסרטון מאחורי הקלעים שפרסם ווג.
בעוד שזלנסקי וזלנסקה מצטלמים עבור ווג, משלמי המסים האמריקאים משלמים את החשבון של עשרות מיליארדי דולרים בסיוע חוץ לאוקראינה, גם כאשר האינפלציה ומחירי הדלק המרקיעים שחקים פוגעים במשפחות העובדות והמעמד הבינוני האמריקאי, ובזמן שארה"ב נכנסה באופן רשמי למיתון עם צמד רבעונים של צמיחה שלילית בתל"ג.
(הצלמת אנני לייבוביץ')
בחלק אחד של הראיון שלו עם ווג, זלנסקי התנער מהמציאות הכלכלית העומדת בפני משלמי המסים האמריקאים כשהם עוזרים לממן את המלחמה של ארצו עם רוסיה - ושהובילה את ארה"ב עוד יותר ללחצים אינפלציוניים.
"אני אהיה מאוד כנה ואולי לא מדי דיפלומטי: דלק זה כלום... רק נסה לדמיין על מה אני מדבר שקורה לבית שלך, למדינה שלך", אמר זלנסקי. "האם אתה עדיין חושב על מחירי הדלק או מחירי החשמל?".