מסמכים חדשים שהצליחו לדלוף חושפים לא מעט מידע רגיש בנושא למשפט המדובר של ג׳וני דפ ואמבר הרד. כך למשל, הנושאים שהצליחו להישאר מאחורי הקלעים היו העובדה כי הרד עבדה כחשפנית, תמונות עירום של השחקנית, ועוד. כאמור, כל זה ועוד היה חסוי לגמרי עד עכשיו.
עוד חשף המסמך המדובר כי הרד הפסידה 50 מיליון דולר של הכנסות פוטנציאליות, זאת בעקבות האמירות המכפישות של דפ אודותיה. לפי צוות ההגנה של השחקנית, הרד סירבה לקחת כסף שהגיע לה, בסכום של מיליוני דולרים, מהכנסותיו של דפ, כפי שהיה מגיע לה על פי חוק, למשל, מחצית משכרו על הסרט החמישי של ״שודדי הקאריביים״.
לפי הדיווחים, המסמך המדובר מתחיל אט אט לעורר את החמלה של הגולשים והעוקבים, ויחס שלישי ומכביש, נראה כי הרד מתחילה לזכות באהדה ואהבה. כזכור, המשפט המתוקשר של השניים שהסתיים באופן רשמי בחודש שעבר, הוכרע לטובתו של דפ, והרד נאלצת לשלם לשחקן סכום של 10 מיליון דולר.