תשעה חודשים בלבד לאחר שהכריזו באופן רשמי כי הם אכן יוצאים ומאוהבים, פיט דיווידסון וקים קרדשיאן - כבר לא. ״הם החליטו להישאר חברים קרובים, יש להם המון כבוד והערכה אחד כלפי השנייה. פשוט המרחק ולוח הזמנים העמוס לא איפשר להם לנהל זוגיות יציבה״, הסביר מקורב לשניים.
לפי הדיווחים, דיווידסון נמצא בחודשים האחרונים באוסטרליה, שם הוא מצלם את סרטו החדש, שצפוי לצאת בשנה הבאה, ואילו קימי, נמצאת בקליפורניה, יחד עם ארבעת ילדיה. מי שעוקב מעט אחר הצמד, יכול להעיד כי הפרידה בהחלט הצליחה להפתיע, זאת לאור העובדה כי השניים נראו מאוהבים מתמיד.
כזכור, רק לאחרונה מקורב לקים סיפר כי השניים עושים את כל המאמצים האפשריים על מנת לתחזק את הזוגיות שלהם, וכי הם מוצאים דרכים לשמור על הרומנטיקה. בנוסף, קימי בעצמה הגיעה לבקר את פיט באוסטרליה על סט הצילומים, מה שהוכיח כי היא עדיין לגמרי בעניין.
כזכור, שמועות ראשונות אודות רומן בין השניים החלו לצוץ בחודש אוקטובר האחרון, זאת לאחר שהשתתפה קימי בתוכנית ״סטארדיי נייט לייב״ לצידו של פיט. בדיעבד, סיפרה כוכבת הריאלטי כי ביקשה את מספר הטלפון של פיט, זאת לאחר שמצאה את הקומיקאי מעניין ומושך.