ג׳וני דפ היה עד לא מאוד מזמן אחד השחקנים הכי אהובים בביצה ההוליוודית ובעולם כולו, עד התקרית הלא נעימה והוצאת הדיבה מצד אשתו לשעבר, השחקנית אמבר הרד, אשר האשימה אותו באלימות פיזית ומילולית. מאז, לא מעט מים חלפו בנהר, ודפ אף זכה בתביעת הדיבה נגד הרד, אשר תשלם לשחקן סכום ״צנוע״ של 15 מיליון דולר.
כעת, לאחר שזכה בתמיכת הקהל, נראה כי דפ מתחיל אט לאט לזכות בחזרה בתהילה ההוליוודית, וחתם על קמפיין חדש עם מותג העל ״דיור״. לפי הדיווחים, השחקן חידש את החוזה שלו עם המותג, מה שאומר שהוא חוזר להיות הפנים של הבושם הגברי האהוב.
כזכור, לאחר שזכה במשפט, כתב דפ: ״לפני שש שנים החיים שלי ושל הילדים שלי השתנו לעד. כיום, שנים לאחר מכן, חבר המושבעים החזיר לי את חיי. מההתחלה כל המטרה של התביעה הייתה לחשוף את האמת, ללא קשר לתוצאה. אני מרגיש שלווה גדולה שהשגתי את זה״, סיכם.