הסכם בין איגוד המורים של מיניאפוליס לבין מחוז בית הספר, קובע כי מורים לבנים יפוטרו לפני מורים בעלי צבע – ללא קשר לוותק שלהם.
(צילום: AP)
בהסכם שהושג עבור סיום שביתת מורים בת שבועיים באביב האחרון, נכתב כי החל משנת הלימודים הנוכחית, "מורים בעלי צבע עשויים להיות פטורים מפיטורים ברחבי המחוז, מחוץ לצו הוותק", זאת על פני "מורה שאינו בן אוכלוסייה עם ייצוג נמוך".
ההחלטה התקבלה בהתייחס לתהליך של צמצום מורים וצוותים בבתי ספר עקב ירידה בהרשמה, מימון או סיבות אחרות.
עוד נכתב בהסכם, כי בעת החזרת מורים במקרה הצורך, "המחוז ייתן עדיפות להחזרת מורה הנמנה באוכלוסיית חסרת ייצוג בקרב מורים מורשים במחוז".
על פי המסמך, מטרת המדיניות הזו היא לפתור "אפליה מהעבר", שלפי ההסכם "השפיעה באופן לא פרופורציונלי על העסקת מורים חסרי ייצוג, בהשוואה לשוק העבודה הרלוונטי והקהילה, וכן גרם לחוסר גיוון של מורים".
לבסוף, איגוד המורים אמר כי המהלך יועיל למחוז ליצור "בתי ספר בטוחים ויציבים". "התלמידים זקוקים למחנכים שנראים כמוהם", נכתב. "שפה זו נותנת לנו את היכולת לזהות ולטפל בנושאים שתורמים לתחלופה גבוהה באופן לא פרופורציונלי של מחנכים בעלי צבע".
מורה למוסיקה וחבר בוועד המנהל של פדרציית המורים של מיניאפוליס, אדוארד בארלו, אמר כי ההסכם יכול להוות "מודל לאומי" לשימור מורים צבעוניים, ו"בתי ספר במדינות אחרות מעוניינים לחקות את מה שעשינו".
עם זאת, יש לציין כי ההסכם קובע כי מדיניות זו לא תהיה בתוקף עוד כאשר מגוון המורים במחוז ייצג את הקהילה ושוק העבודה באופן מאוזן.
נציג של המרכז למשפטים של Upper Midwest Law Center, אמר שההסכם הוא לא חוקי, והוא "מפלה בגלוי מורים לבנים רק על סמך צבע עורם, ולא על פי הוותק או הכישרון שלהם". עוד הוסיף כי "מורים ומשלמי מיסים במיניאפוליס שמתנגדים לגזענות בחסות הממשלה, צריכים להתייצב נגדה".