״בלונדינית״ הסרט החדש אשר עתיד לעסוק ולהציג את חייה של הכוכבת המיתולוגית מירלין מונרו בכיכובה של השחקנית אנה דה ארמס טרם יצא באופן רשמי אך כבר מצליח לעורר לא מעט עניין וסקרנות, ובעיקר בוקרת כלפי דה ארמס, שלא חיקתה מספיק את מונרו.
״העבודה שלי לא הייתה לחקות אותה. התעניינתי בקול שלה, במסע שלה, בחיים שלה. למעשה, לא היה לה באמת קול ייחודי משלה״, הגיבה לראשונה השחקנית, חודש לאחר הביקורות הלא נעימות שקיבלה. עוד סיפרה כי הקדישה שנה לעבודה על המבטא של מונרו. ״במשך תשעה חודשים עברתי אימון על בסיס יומי, תרגולים אינסופיים. זה היה מאוד מתיש, הכי אינטנסיבי שעשיתי בתור שחקנית״, סיפרה.
כאמור, ״בלונדינית״ יעסוק בחייה של אחד האייקונים הגדולים בהיסטוריה, מירלין מונרו, וזהו גם הסרט הראשון של ענקית הסטרימינג ״נטפליקס״ שקיבל את סיווג הצפייה: ״צפוויה אסורה מתחת לגיל 17״. גם לכך הגיבה דה ארמס ואמרה כי היא לא מבינה את הבחירה. ״אני יכולה לחשוב על כמה סרטים הרבה יותר נועזים מזה״, אמרה.