המטפלת לשעבר של ילדיהם של צמד השחקנים המדובר הגיעה לראיון והחליטה לא רק לשבור שתיקה אלא לחשוף לא מעט מידע אישי אודות הצמד, בעיקר על האופן בן ווילד עזבה באופן מפתיע את ג׳ייסון, זאת לאחר שהחלה לנהל רומן עם הזמר הצעיר הארי סטיילס.
״ג׳ייסון היה שבור. הוא בכה והשתטח על הרצפה וביקש שלא תעזוב. הוא ממש שכב מתחת למכונית שלה וצעק לא שלא תסע״, סיפרה. עוד חשפה לראשונה כי את הרומן גילה כאשר קרא במקרה הודעות של ווילד עם סטיילס. מאז התמכר השחקן לאלכוהול, ונראה כי הוא עושה כל שביכולתו לחבל במערכת היחסים של השניים.
״אני יודעת שאולביה אומרת שמערכת היחסים שלה ושל ג׳ייסון נגמרה עוד קודם לכן, אבל זה לא נכון. הם רצו להתחתן, ואז פתאום תוך כמה שבועות היא עזבה. זה הכל בעקבות הרומן שלה עם סטיילס. כשבאתי אליהם הביתה הוא ממש בכה וסיפר לי שהיא עזבה. חששתי לגביו, הוא היה שבור״, הוסיפה.
בעקבות דבריה, יצאו אולביה וג׳ייסון בהצהרה משותפת: ״כהורים זה מכעיס מאוד לגלות שהמטפלת של הילדים שלנו בוחרת להמציא כל מיני דברים והאשמות. הניסיון שלה להטריד אותנו, שנמשך יותר משנה, הגיע לשיא מצער. נמשיך להתמקד בגידול והגנה על ילדינו המשותפים״.