אחת העבודות הראשונות של מייגן מרקל הייתה ללבוש שמלה קצרה, להתאפר הרבה ולהחזיק תיק מלא כסף.
עכשיו היא מספרת כי היא המומה לגלות שהחוויה הזו החפיצה אותה.
בפרק האחרון של הפודקאסט שלה, "Archetypes", הדוכסית מסאסקס מספקת מונולוג על התקופה שלה ב-"Deal or No Deal", שעשועון של ערוץ NBC שבו היא ועוד עשרות צעירות יפות חייכו חיוך ריקני בזמן שהמתמודדים שיחקו כדי לזכות במיליון דולר.
היא הודתה שזו הייתה הופעה די הגונה עבור שחקנית שאפתנית, עם הטבות וחברות באיגוד.
"זה היה אך ורק על יופי ולא על מוח", היא קוננה. "בסופו של דבר הייתי יוצאת עם הבור הזה בבטן, בידיעה שאני כל כך הרבה יותר ממה שאני מקבלת על הבמה".
"לא אהבתי שמכריחים אותי להיות רק מראה ומעט עומק, וככה זה הרגיש לי באותה תקופה להיות מצומצמת לארכיטיפ הספציפי הזה: המילה 'בימבו'".
בעוד שהאופטיקה של בנות 20 ומשהו לבושות בחשפנות רבה מאחורי האווי מנדל עשויה להיות קצת מצמררת בסטנדרטים של היום, לשבח את המראה שלך הוא... ובכן, פשוטו כמשמעו תיאור התפקיד. וקשה לחשוב שאף נערת תיקים הופיעה בציפייה שיחגגו לה את המוח... אך מרקל, שהופיעה בתוכנית ב-2006, בחרה לנצל את היופי שלה ולהתהדר במה שיש לה. פרצוף יפה אכן היה כף הרגל של דרך הדלת בהוליווד.
בזכות עבודתה כנערת תיקים, היא התפרסמה והצליחה לעלות בסולם הדרגות בהוליווד.
זמן לא רב לאחר מכן, היא הבטיחה תפקיד בסדרה "Suits" ומאוחר יותר בתכנית 'הרווקה הנחשקת ביותר בעולם".
כל זה מקשה קצת להזדהות עם הטיעון כי היא איכשהו נפלה קורבן להיותה נערת תיקים, עבודה שהיא כאישה בת 25 בחרה לקחת.
יופי נמכר — וזו עובדת חיים — ומרקל בחרה להרוויח ממנו. היא לא צריכה לזכות ללעג להחלטה הזאת, אבל היא גם לא צריכה לצפות לאהדה.
מייגן צודקת שבימבו היא מילה רבת עוצמה שניתן להשתמש בה כדי לפגוע בנשים.
אבל ההקשר הוא הכל.
כשהמועמד דונלד טראמפ כינה את מייגן קלי בימבו, זה היה כדי לזלזל בה, הבחירה הזו לא היתה זלזול של אף אחד במייגן - מלבד אולי היא בעצמה אם כך היא חשה.