נראה כי בעקבות צאת ספרו האוטוביוגרפי החליט השחקן מת׳יו פרי לחשוף את כל הקלפים, וכעת הוא חושף בפעם הראשונה כמה כסף בזבז לאורך השנים בתהליך הגמילה הארוך שעבר. ״כנראה שהוצאתי קרוב ל-10 מיליון דולר בשנים שעברו״, הסביר. עוד חשף כי הוא הולך למפגשים של אלכוהוליסטים אנונימיים. ״אני לא חושב שעלינו להסתתר״, אמר.
בספר המדובר של השחקן הוא מדבר לא מעט על ההתמודדות שלו עם התמכרויות שונות ואומר כי היו תקופות בחייו שהוא פשוט לא זוכר. ״הייתי מזייף פציעות גב בשביל לקבל תרופות. הייתי הולך לשמונה רופאים במקביל. חושב כל הזמן איך להשיג כדורים״, חשף.
״כל מה שרציתי לעשות הוא לשכב על הספה ולקחת כדורים. פעם זה היה המפלט שלי. היום כבר לא״, הוסיף. לבסוף, סיכם השחקן ואמר כי הוא פיכח כבר 18 חודשים, מה שאומר כי בפרק האיחוד המדובר של הסדרה ״חברים״ היא פרי בתחילת תקופת הגמילה שלו.