אין ספק כי השיחה המרכזית סביב טקס הגראמי שנערך לפני מספר ימים, היה הריב המתוקשר של ג׳ניפר לופז ובעלה הטרי, בן אפלק. כזכור, השניים נראו כשהם יושבים זה לצד זו, כאשר הם רבים ומתווכחים, ואילו הפנים של אפלק נראים נסערים ועצובים במיוחד. כעת, המומחה מסביר: ״ג׳ניפר אמרה לבן להפסיק״.
עוד הוסיף ואמר: ״לופז ביקשה מאפלק שיראה יותר שמח וידידותי. מה שכמובן לא עזר״, סיכם. כאמור, הריב של השניים עורר סערה לא קטנה, כך שאפילו לופז בכבודה ובעצמה החליטה להגיב לנושא וכתבה בחשבון האינסטגרם הפרטי שלה: ״תמיד הזמן הכי טוב הוא עם האהבה שלי, בעלי״.
נוכחים שהיו במקום סיפרו כי השניים נראו מוטרדים ולא מאושרים. כידוע, לופז השתתפה בטקס הגראמי האחרון כמגישה לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר, בו זה הזמר האהוב הארי סטיילס, עבור ״הבית של הארי״.