הארכי-גלובליסט קלאוס שוואב קורא לאליטות ברחבי העולם להתאחד כדי "לשלוט" בטכנולוגיות מתקדמות, תוך שהוא מזהיר אותן שאם הן לא יפעלו במהירות העולם עלול "לברוח מכוחנו".
כן, באמת. הבחור לא מתאפק.
מייסד הפורום הכלכלי העולמי דיבר בכינוס בדובאי שכותרתו הלא כל כך עדינה היא - פסגת הממשלה העולמית.
שוואב הצביע על "טכנולוגיות המהפכה התעשייתית הרביעית", והצהיר כי "מי ששולט בטכנולוגיות האלה – בדרך כלשהי – יהיה אדון העולם".
'Our life in 10 years from now will be completely different, very much affected, & who masters [#4IR] technologies, in some way, will be the masters of the world': Klaus Schwab, World Government Summit 2023 #WorldGovSummit #WGS @WorldGovSummit pic.twitter.com/NhLahuT56D
— Tim Hinchliffe (@TimHinchliffe) February 13, 2023
"בעוד עשר שנים נהיה שונים לחלוטין", אמר שוואב, והוסיף "הדאגה העמוקה שלי היא ש[עם] טכנולוגיות #4IR, אם לא נעבוד יחד בקנה מידה עולמי, אם לא נגבש, נעצב יחד את המדיניות הדרושה, הדברים יברחו מכוחנו לשלוט בטכנולוגיות האלה".
⭕️ Schwab’s tone has changed of recent. A deep panic is setting in that the world isn’t going to adhere to his WEF strategic map, that he won’t be able remake the world into a globalist utopia… pic.twitter.com/tD9caOWVjn
— Patrick Henningsen (@21WIRE) February 14, 2023
שוואב אובססיבי לבינה מלאכותית ולטכנולוגיות מתקדמות אחרות וחזה בעבר כי "מה שהמהפכה התעשייתית הרביעית תוביל אליו הוא מיזוג של הזהויות הפיזיות, הדיגיטליות והביולוגיות שלנו".
קלאוס שוואב טוען כי איפוס גדול "יוביל למיזוג של הזהות הפיזית, הדיגיטלית והביולוגית שלנו" כפי שניתן לראות בכתבה מלמטה
שוואב גם תומך בגלוי במשהו שהתקשורת עדיין טוענת שהוא אך ורק תחום לדיון עבור תיאורטיקנים של קונספירציות, כלומר "שבבים מושתלים פעילים ששוברים את מחסום העור של גופנו".
הפורום הכלכלי העולמי מציע שיש סיבות "מוצקות ורציונליות" לכך שילדים יקבלו שבב כפי שניתן לראות בכתבה למטה.
השאלה המרכזית היא מדוע התקשורת הממסדית מסרבת לדווח על הרעיונות הללו של אחד האנשים החזקים והמקושרים בתבל שמנהיגי עולם נוהים אל פסגת דאבוס השנתית שלו?.
חומר למחשבה.