אבא מניו המפשייר אשר עומד בפני אישומי רצח בקשר להיעלמותה של בתו בת ה-5, שלא נראתה מאז שנת 2019 והוכרזה מתה על ידי הרשויות, מוצא עצמו כעת מועמד לדין באשמה נוספת.
חבר מושבעים גדול של מחוז הילסבורו, הפליל מוקדם יותר החודש את אדם מונטגומרי בשני סעיפי אישום חדשים ולא קשורים להיעלמותה של בתו - סעיף אחד של החזקת נשק חם וסעיף נוסף על היותו חמוש שלא כחוק.
על פי החשד, מונטגומרי החזיק בנשק על אף הרשעות פליליות רבות שהיו נגדו בניו המפשייר ובמסצ'וסטס. על האשמות אלה הוא צפוי לעמוד לדין ב-4 באפריל.
כזכור, מונטגומרי טוען לחפותו בהאשמות שהוגשו נגדו בחודש אוקטובר האחרון, בסעיפי רצח מדרגה שנייה, זיוף ראיות פיזיות והתעללות בגופה. זאת ברקע התביעה הטוענת כי הוא רצח את הבת שלו, הרמוני בת ה-5, לאחר שהכה אותה שוב ושוב עם אגרופו בראש שלה.
הרשויות לא ידעו שהרמוני נעדרת עד חודש נובמבר 2021, על אף שהיא ככל הנראה מתה בתחילת דצמבר 2019. כאמור, גופתה מעולם לא נמצאה.
על פי עדותה של אמה של הרמוני, קריסטל סורי, היא ראתה את בתה בפעם האחרונה בשיחת FaceTime באביב 2019, ובמשך שנתיים לאחר מכן ניסתה ליצור קשר עם האבא, אך ללא הצלחה.
המשטרה פתחה בחקירה וגילתה שאף אחד מהאנשים שהם ראיינו "לא ראה אותה פיזית" מאז חג ההודיה 2019.