רשת CNN נפרדה מהמנכ"ל כריס ליכט שנה לאחר שהבטיח להחיות את רשת החדשות המקרטעת, כך אמר דיוויד זסלב, מנכ"ל חברת האם של הרשת, האחים וורנר דיסקברי, לעובדי הרשת ביום רביעי.
ליכט יוחלף על בסיס זמני על ידי קבוצת בכירים בראשות איימי אנטליס, סגניתו לשעבר של קודמו בתפקיד, ג'ף צוקר. לפני הדחתו בשנה שעברה, צוקר פיקח על הפיכתה של CNN מרשת חדשות נייטרלית יחסית לפלטפורמת דעת קהל ארסית נגד טראמפ – טרנספורמציה שליכט היה אמור לבטל.
גורמים בתעשייה מייחסים את נפילתו של ליכט לתכנית 'בניין העירייה' של טראמפ שנערכה בחודש שעבר.
האירוע הוגדר כקטסטרופלי משום שהעביר לכאורה את השליטה לאיל הנדל"ן ולמעריציו בקהל.
ליכט התעקש שבמקום לדחוק לשוליים ולעשות דמוניזציה לנשיא ארה"ב לשעבר, כפי שעשתה הרשת כשהיה בחדר הסגלגל, על התכנית לנסות "לעמת אותו עם עובדות". ליכט קודם לתפקיד הבכיר עם מנדט להחזיר את CNN מהתהום האנטי-טראמפית שאליה הגיעה תחת קודמו, ג'ף צוקר, ולפי ה"אטלנטיק" ראה במטרתו לא פחות מאשר "להציל את העיתונות".
המנכ"ל אמר לעיתונאי שראיין אותו עבור כתבת פרופיל למגזין כי "סומכים עליו" ועל "משימתו" ב-CNN.
"לכל אחד יש אג'נדה, הוא מנסה לעצב אירועים או לעצב מחשבה. חייב להיות מקור לאמת אבסולוטית", אמר, ורמז כי הוא רוצה לרומם את הרשת שלועגים לה טראמפ, ותומכיו כ"פייק ניוז".
כתבת הפרופיל לא החמיאה לבוס החדש של CNN, (האטלנטיק ידוע כמגזין שמאלי).
היו שטענו שליכט הוא פרנואיד ומנותק אם הוא באמת מודאג מחוסר היכולת של הרשת להתייחס למרכז האמריקאי.
עוד הוא זכה לביקורת על כך שבניסיונו לשקם את המוניטין של הרשת, הוא הבטיח "לסקר [את טראמפ] כמו כל מועמד אחר" ב-2024.
בפועל, הרשת המשיכה לדמם צופים תוך שהיא מאבדת כמה מהשמות המוכרים ביותר שלה, כולל בריאן סטלטר ודון לימון.
ואם לשפוט על פי הרייטינג הרשת כשלה לשכנע את המרכז האמריקאי גם כשהשאירה מאחור מעט את הטון האנטי-שמרני.