לאחרונה כוכבת הריאלטי קים קרדשיאן נשברה וחשפה לראשונה בפני אחותה כי היא מתגעגעת לקניה של העבר - בפרק האחרון של הדוקו המשפחתי על הקרדשיאנס. ברגע שקלואי שאלה את קים אם היא בסדר, קים השעינה את ראשה לאחור ואמרה "אני לא בסדר" כשדמעות החלו לזלוג מעיניה. "אני פשוט לא יכולה, הוא כל כך שונה מהאדם שהתחתנתי איתו. את האדם ההוא אהבתי ואותו אני זוכרת", אמרה תוך כדי בכי.
אך המשפט שחתם את כל השיחה הזו היה: "אני אעשה הכל כדי להחזיר את האדם הזה". בפרק הקודם קים סיפרה על ההתנהגות הלא צפויה של קניה שכללה בין היתר האשמות שהופנו נגד משפחתה וקרוביה: "התחושה הכי קשה היא לראות מישהו שבאמת אהבת ושהקמת איתו משפחה - כל כך שונה ממה שהכרת". עוד הוסיפה כי "לפעמים אני מרגישה שאם הוא יגיע לתחתית, זה יהיה חלק מהמסע שלו ואותו הוא יצטרך להבין בעצמו״.
עוד אמרה כי ״פעם בזבזתי כל כך הרבה אנרגיות לחפות עליו ולהגיד לכולם - 'הכל יהיה בסדר, אל תדאגו. תנו לו הזדמנות נוספת'. אבל עכשיו פשוט אין לי את האנרגיה הזו אני חושבת. פשוט אין לי את האנרגיה הזו".
כזכור, קים וקניה התגרשו לפני יותר משנה לאחר שש שנות נישואים. לשניים ארבעה ילדים משותפים: נורת', סיינט, שיקגו, ופזאלם.